Buzda bir açılış, bir kapanış!

Buzda bir açılış, bir kapanış!

admin
admin
15 Mayıs 2018 Salı 12:42
Buzda bir açılış, bir kapanış!

Erzurum’da buz sporlarının önemli kulüplerinden olan Altın Patenler sezon finali yaparken, Ejder, Nenehatun, Sevgispor ve Palandöken Belediyesi takımları aynı gün sezon açılışlarını gerçekleştirdiler. ETÜ’de Genel Sekreterlik görevini de de yürüten Altın Patenler Kulüp Başkanı Yasin Codur ile anrenörler Fatih Arslan, Burcu Ekir, Suna Yanık ve Ece İrem Derici, 8 aylık çalışmalarını tamamladı, Eylül ayına kadar çalışmalara ara verdiler.. Bu süre içerisinde 100’e yakın minik sporcu ile buz çalışması yaptılar, minklere artistik paten kaymayı öğrettiler.

5 ile 13 yaş arası miniklerden oluşan sporcuların antrenmanları, sade bir törenle Palandöken’de ki 2 binlik Buz Paten Salonu’nda sona erdi. Pasta kesilerek kutlanan sezon sonu proğramına İlçe Spor Müdürü Köksal Kaçmaz ile Buz Pateni Federasyonu’nu temsilen ben katıldım.

Bu arada, aynı gün katıldığımız bir başka etkinlik de 500’lük Paten Salonu’nda gerçekleşti. Önder Arslan, Adem Belir, Betül Yerdelen, Oğuzhan Şimşek ve Erkin Babayer’in çalıştırdığı Palandöken Belediyesi, Ejder, Nenehatun ve Sevgispor kulüpleri de yöneticilerin de hazır bulunduğu törenle sürat patenci sporcular yeni sezona merhaba dediler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.