BÜYÜKŞEHİR’İN PEHLİVANLARI, SÜPER LİG’DE ZİRVEYE KOŞUYOR

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, Türkiye Güreş Federasyonu Süper Ligi’nde galibiyetlerine devam ediyor.

01 Kasım 2015 Pazar 11:06
BÜYÜKŞEHİR’İN PEHLİVANLARI, SÜPER LİG’DE ZİRVEYE KOŞUYOR
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, Türkiye Güreş Federasyonu Süper Ligi’nde galibiyetlerine devam ediyor. Hafta sonu Yakutiye Spor Salonu’nda yapılan Süper Lig 2. hafta müsabakalarında Erzurumlu pehlivanlar, ligin güçlü takımlarından Ankara TEDAŞ Spor Kulübü’nü yendi. Enes Sağlam, Vedat Bulduk, Mansur Bayoğlu, Köksal Musli, Mustafa Kuyucu, Murat Ertürk, Enes Altun, Kenan Gör ve Ali Rıza Kaya’dan oluşan Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, Ankara TEDAŞ karşısında minderde 5-4 üstün gelerek Süper Lig’de galibiyetlerine devam etti. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un güreşçileri, geçen sene Türkiye finalinde büyük başarılar elde eden ve bu yılda ligin favori takımlarından olan TEDAŞ karşında mükemmel bir performans ortaya koydu. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Takımı Teknik Direktörü Fikret Polat, alınan galibiyetten ötürü çok mutlu olduklarını kaydetti. Polat, “Bu hafta Ankara TEDAŞ Spor Kulübü’nü yendik. Hedefimiz; ligi ilk sıralarda bitirmek. Genç bir kadro ile müsabakalara devam ediyoruz. Güreş Takımımızın kuruluşunun üzerinden sadece bir yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen genç bir kadroyla Türkiye’nin köklü ve büyük takımlarını yenerek yolumuza devam ediyoruz. Güreş sporunun gelişmesi için bizlere her türlü desteği sunan Başkanımız Mehmet Sekmen’e şükranlarımızı sunuyoruz. Başta Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen olmak üzere Kulüp Başkanımız Selami Keskin ve Güreş Federasyonu As Başkanı Ünsal Kıraç’ın destekleriyle kısa zamanda bu başarıları aldık ve almaya da devam edeceğiz” diye konuştu. 

Editör

Son Güncelleme: 01.11.2015 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.