BÜYÜK ORGANİZASYON İÇİN İMZALAR ATILDI

Erzurum’da 13-15 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılması planlanan Short Track Büyükler Dünya Kupası final yarışmaları için ilk imzalar atıldı.

10 Ocak 2015 Cumartesi 11:36
BÜYÜK ORGANİZASYON İÇİN İMZALAR ATILDI
Uluslar arası Paten Birliği Short Track Direktörü Hugo Hernhoff, dünya kupası yarışmaları öncesi geldiği Erzurum’da tesislerde incelemelerde bulundu. Short Track Büyükler Dünya kupası altıncı ayak final yarışmalarının Erzurum’da yapılması konusunda çalışmalarda bulunan Short Track Direktörü Hugo Hernhoff, buz salonunda incelemelerde bulundu. Beraberinde Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dr. Dilek Okuyucu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i de ziyaret eden Short Track Direktörü Hugo Hernhoff, yarışmanın Erzurum’da yapılması için gereken desteği alacaklarına inandığını söyledi.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Erzurum ofisinde çalışma yapan Short Track Direktörü Hugo Hernhoff ve Federasyon yöneticileri çalışmanın ardından protokol imzalayarak önemli bir turnuvanın Erzurum’da gerçekleştirilmesi için imza attılar.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dr. Dilek Okuyucu, Federasyon yönetim kurulu üyeleri, Dış İlişkiler Koordinatörü, Danışma, Proje ve Organizasyon kurulu , Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile birlikte yaptıkları ortak çalışmada organizasyonla ilgili detayların masaya yatırıldığını ve verimli bir çalışma süreci başlatıldığını kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in organizasyonun Erzurum’a alınmasında büyük katkısı olduğunu dile getiren Başkan okuyucu, “Sayın Başkanımız Mehmet Sekmen, Erzurum’da yapılacak uluslar arası organizasyonlar noktasında büyük destek sağlıyor. Dünya Short Track büyükler yarışmasının da Erzurum’da yapılması önemli bir organizasyon olacak. Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa organizasyonu en iyi şekilde gerçekleştireceğimizden şüpheniz yok. Başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

GSHM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in de organizasyon konusunda kendilerine her türlü desteği sağladığını belirten Dr. Okuyucu, “Sayın müdürümüz bütün tesislerde her türlü imkanı sağlayarak bize bu organizasyonların alınmasında ciddi destek ve katkı sağlıyor. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Short Track Direktörü ve sporculuk kariyerinde 2 olimpiyat şampiyonluğu bulunan Hugo Hernhoff ise Erzurum’da gördüğü heyecanın kendisini de çok mutlu ettiğini söyledi.

Yapılan görüşmelerin ardından Short Track Direktörü Hugo Hernhoff ile Türkiye Buz Pateni federasyonu Başkanı Dr. Dilek Okuyucu arasında protokol imzalandı.

Short Track Direktörü Hugo Hernhoff önümüzdeki günlerden itibaren organizasyon için Uluslar arası Paten Birliği yöneticilerinin Erzurum’ad olacağını ve çalışmalara start vereceğini kaydetti.

Editör

Son Güncelleme: 10.01.2015 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.