BÜYÜK ORGANİZASYON İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Üst üste onuncusu yapılacak olan Uluslararası Geleneksel Palandöken Karate Kupası için geri sayım başladı. Karate Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi, büyük organizasyon için rekor katılım olacağını söyledi. Turnuvanın sponsorluğunu Yakutiye Gençlikspor Kulübü üstlendi.

11 Ağustos 2013 Pazar 16:06
BÜYÜK ORGANİZASYON İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Erzurum Karatede büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Erzurum’da bu yıl onuncusu yapılacak olan karate turnuvası için geri sayım başladı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) ile Türkiye Karate Federasyonu tarafından ortaklaşa Erzurum'da düzenlenecek 10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvasına, 11 ülkeden katılım için başvuru yapıldığı belirtildi. Türkiye’den de çok sayıda karateci turnuvada mücadele edecek. Karate Federasyonu 7. Bölge Başkanı Ahmet Çelebi, Kazım Karabekir Spor Salonu'nda 23-25 Ağustos 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuvaya, yurt için  her ilden katılımın serbest olacağını belirtti.
YAKUTİYE GENÇLİKSPOR SPONSOR OLDU
Erzurum’da yapılacak olan 10’nuncu Uluslar arası Palandöken Karate Kupası’nın sponsorluğunu Yakutiye Gençlikspor üstlendi. turnuvada Türk Milli Takımında yaklaşık 150 sporcunun derece için mücadele edeceğini belirterek, "Turnuva ilk yapıldığı tarihte İranlı karateciler Erzurum'a gelip müsabaka yapıyordu ve katılım çok azdı. Bu yıl yapılacak olan turnuvaya yaklaşık bin 500'ün üzerinde karatecinin katılmasını bekliyoruz" dedi. 
Bu arada turnuvaya katılacak teknik heyete, Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan'dan gelecek dünya şampiyonu karatecilerin seminer verecek.



Editör

Son Güncelleme: 11.08.2013 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.