Bu bir sinyaldir!

Bu bir sinyaldir!

admin
admin
24 Ekim 2018 Çarşamba 13:32
Bu bir sinyaldir!

BB Erzurumspor Başkan Yardımcısı Zafer Aynalı ile konuştum dün.

Trabzon gibi zorluk derecesi yüksek bir maçta rakibe pozisyon vermediklerini, hak ettikleri 1 puanı aldıklarını, hatta galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. Bu maç ile Erzurum takımının ligde kalacağının sinyallerinin verildiğini belirten Zafer Aynalı, ‘’Güzel bir hava yakaladık, Allah bozmasın. Özellikle seyircimiz bu maçta inanılmaz iyiydi ve hem oynanan o güzel oyunda hem de alınan 1 puanda büyük rol oynadı. 40 bin kişi kapasiteli o statta bin kişilik o taraftarımızla gurur duyduk’’ diye konuştu, seyirciye teşekkür etti.

Gerek zirvede ve gerekse alt sıralarda çok büyük kopmalar olmadığını, her takımın her takımı yenecek güçte olduğu bir lig görüntüsünün verildiğini anlatan Aynalı, ‘’Düşünsenize, oynayacağımız üç maçı kazanmamız, rakiplerimizin de kaybetmesi halinde tam 5 basamak birden yukarı çıkıyoruz. Bu olmayacak bir şey değil’’ dedi.

Bu arada halen daha sponsor arayışlarının devam ettiğini kaydeden Zafer Aynalı, Şenyurt Cağ kebap Şirketi’nin sadece Trabzon maçı için forma reklamı verdiğini belirtti, kapılarının sponsorlara açık olduğuna yeniden vurgu yaptı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumBuzSinyal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.