Beşinci hoca Yılmaz Vural

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, teknik direktör Yılmaz Vural ile resmi sözleşme imzaladı.

admin
admin
30 Mart 2021 Salı 01:04
Beşinci hoca Yılmaz Vural

Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, anlaşma sağlandığı duyurulan teknik direktör Yılmaz Vural ile resmi sözleşmeye imza attı.

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Yılmaz Vural ile resmi sözleşme imzaladık. Teknik direktörümüz Yılmaz Vural ile bu akşam kulüp tesislerimizde Başkanımız Ömer Düzgün ve yönetim kurulumuzun hazır bulunduğu törenle resmi sözleşme imzalandı. Hocamız Yılmaz Vural'ın yardımcılığını Mehmet Demirtaş, İlhan Var, Cemal Tosun, Barış Gürol ve Muhammed Türkmen yapacak. Değerli hocamıza ve Erzurumspor camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

2020-2021 sezonu içerisinde mavi-beyazlı kulübün 5. teknik direktörü olan Vural'ın, yarın ki antrenmanda takımın başında yer alması bekleniyor.

Editör

Son Güncelleme: 30.03.2021 06:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.