Beraberliğe abone oldu

Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasında BB Erzurumspor deplasmanda Adanaspor ile karşılaştı. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 bitti.

admin
admin
22 Şubat 2022 Salı 05:51
Beraberliğe abone oldu

Erzurumspor, Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında konuk olduğu Adanaspor'la 1-1 berabere kaldı. 3 maçtır berabere kalan Dadaşlar, Ümraniyespor'un kaybettiği haftada ilk 2'ye yaklaşma fırsatını kullanamadı. Adanaspor'un galibiyet hasreti ise 5 maça yükseldi.

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında Adanaspor ile Erzurumspor, Yeni Adana Stadı'nda kozlarını paylaştı. 55'te Arvydas Novikovas ile öne geçen konuk takıma ev sahibi, 64'te Amadou Ciss ile yanıt verdi ve 90 dakika 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Ümraniyespor'un Manisa FK'ya kaybettiği haftada ilk 2'ye yaklaşma yolunda fırsat tepen Erzurumspor, üst üste 3. beraberliği aldı. Erzurum, 2. sıradaki Ümraniyespor'un 5 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor. 5 maçtır kazanamayan Adanaspor ise 34 puanla 9. basamakta bulunuyor.

Öte yandan maç sonucunda hakem kararları da etkili oldu. BB Erzurumspor’un iki atağında ofsayt olmamasına rağmen bayrak kaldıran yan hakem, karşılaşmanın net pozisyonları engelleyerek skora etki etti.

Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Acun Ilıcalı’nın girişimleri sonucu özel uçakla Adana’ya giden mavi-beyazlı futbolcular özlenen performansı da sahaya yansıtamadılar.

YÜCEL İLDİZ: GEREKSİZ BOCALIYORUZ

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, iki takım için de zor bir maç olduğunu ifade ederek, “Maç ilk yarı özellikle daha dengeliydi. İki tarafın da atakları vardı. İkinci yarı golü bulduk. Gollerden sonra gereksiz bocalamaya giriyoruz. Bunu ortadan kaldırmamız lazım.” dedi.

“Hangi maç olursa olsun kazanmaya oynamalıydık.” diyen İldiz, maçın sonuna doğru oyunu tekrar ele aldıklarını ve özellikle son dakikalarda kazanma adına her şeyi yaptıklarını, ancak maçın berabere bittiğini belirtti.

Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, geriye düştükleri maçları çevirmede sıkıntı yaşadıklarını kaydederek, alınan 1 puanın önemli olduğunu söyledi.

MAÇIN KARNESİ

Stat: Yeni Adana

Hakemler: Mehmet Türkmen, Erkan Akbulut, Hasan Hüseyin Tetik

Adanaspor: Karacic, Donkor, Evren Korkmaz, Ulaş Zengin, Fıratcan Üzüm, Benasser, Celil Yüksel (Dk. 83 Efe Tatlı), Kadir Keleş, Tetteh (Dk. 76 Bruns), Ciss, Ahmethan Köse (Dk. 66 Eren Karadağ)

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Szumski, Orhan Ovacıklı, Aykut Demir, Mustafa Akbaş (Dk. 46 Gökhan Kardeş), Mücahit Albayrak, Lameira, Hasek (Dk. 78 Malle), Novikovas (Dk. 78 Süleyman Koç), Eren Tozlu, Emircan Altıntaş (Dk. 66 Shala), Oltan Karakullukçu (Dk. 46 Gökhan Alsan)

Gol: Dk. 55 Novikovas (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Dk. 64 Ciss (Adanaspor)

Sarı kart: Dk. 61 Novikovas (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Dk. 86 Kadir Keleş (Adanaspor)

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.