Ben kız idim o söz idi!

Ben kız idim o söz idi!

admin
admin
01 Ocak 2019 Salı 13:17
Ben kız idim o söz idi!

Vedat REFAYELİ

5 Ocak tarihinde kongreye gidecek olan Büyükşehir Belediyesi, bilindiği gibi yönetim kurulu üye sayısını azaltıyor. Artık eskisi gibi ‘kuru kalabalık’ yerine az ama öz sayıda yönetici ile ligin ikinci devresine başlayacak.

Yeni liste için para baremi konuldu. Muhtemelen bu sayı 15 artı 1 olacak. İnşaat ve maden işi yapan Erzurumlu işadamı Hüseyin Üneş’in başkanlığına kesin gözü ile bakılan kongrede Erzurum içinden yönetime girecek isimlerden 300’er, Erzurum dışından gelenlere de 400’er bin lira verme şartı konuldu.

Daha önce de farklı miktarlarda fiyat konulmuş ama buna uyulmamıştı. Bu yeni dönemde bu husus özellikle dikkate alınacak ve yönetime girecek isimlere ‘pamuk eller cebe’ denilecek. Bütün bu gelişmeler gerçi ‘’ben kız idim o söz idi’’ diye daha çok Erzurum’da kullanılan bir deyim var, biraz o deyimi hatırlattı bana ama dilerim bu defa havada kalmaz o iş!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.