BELEDİYESPOR AĞIR YARALI: 4-2

Haftalardır yenilmeyen Erzurum, Balçova deplasmanında aldığı şok mağlubiyetle puan cetvelinde iki basamak aşağıya düştü!

01 Aralık 2013 Pazar 17:46
BELEDİYESPOR AĞIR YARALI: 4-2
Erzurum haftalar sonra mağlubiyet ile tanışırken, aldığı bu son yenilgi pahalıya maloldu: 2-4. Bu maça çıkarken puan cetvelinin 5'nci sırasında yeralan dadaşlar, bu şok mağlubiyetle 7'nci sıraya indi!
Ömer Murat Ülger, Muammer Uçar, Emrah Altınsoy hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma, Yeni Buca stadında oynandı. Mavi-beyazlılar, İlker, Erdinç, Hakan, Fatih Gültekin, Onur, Sefer, Muhammet, Mustafa Özkaya, Kerem, Ekrem ve Fatih Arat onbiri ile maça çıktı.
Dakikalar 26'yı gösterirken Hakan'ın şık golüyle 1-0 öne geçmeyi başaran mavi-beyazlılar, ne varki bu üstünlüğünü koruyamadı. 44.dakikada Mehmet Alparslan, 45'de de Hakan Kuş, Balçova'nın soyunma odasına 2-1 galip gitmesini sağlayan golere imza atan oyuncular oldular..
İkinci yarıya golü atan Hakan'ın yerine Haluk Zeybek'i oyuna alarak başlayan Erzurum temsilcisi, eşitlik sayısı için bastırırken, kalesinde 3'ncü golü gördü. Bu defa golü atan oyuncu Fatih Mustafa idi. 2 farklı mağlup duruma düşen Erzurum, farkı bire indirmek isterken Kerem'in ikinci sarı karttan oyun dışı kalması üzerine sahada 10 kişi kaldı. Ancak buna rağmen Erzurum, aradığı golü bu defa Muhammet Fettahoğlu'yla buldu. Bu golün dakikası da 63.
Uzatma dakikalarında konuk takım Emrah'la 4'ncü golü bulurken, bu gol aynı zamanda maçın da skorunu tayin eden goldü.
Tam 8 hafta sonra mağlubiyet ile tanışan Erzurum, bu farklı mağlubiyet ile ağır yara alırken, deplasmandan 1-0 galip dönen lider Düzyurt ile arasındaki puan farkı da açıldı.
Maçla ilgili değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Avukat Ömer Faruk Şenpolat, bine yakın Erzurumlu futbolseverin de izlediği maçta galip gelmeyi çok istediklerini ama başaramadıklarını kaydetti.
Şenpolat, 2 farklı öne geçmeleri gerekirken ardarda yedikleri gollerle devreye 2-1 mağlup girdiklerini ifade ederek, '' İyi götürdüğümüz bir maçı, gerek beceriksizlik ve gerekse şanssızlık sebebiyle kaybettik. Artık yapacak bir şey yok. Üzgünüz. İnşallah bu mağlubiyetin acısını ilerleyen haftalarda çıkartırız. Taraftarlardan bize olan güvenlerini sürdürmelerini bekliyoruz'' dedi.

STAT: Yeni Buca
BALÇOVA BELEDİYESPOR: Engin xx, Veysel x, Fatih xx (Kaan dk. 64 xx), Fırat xx, Emrah xx, Bakan Caz xx, Selçuk xx (Şükrü dk. 74 xx), Çağrı xx, Fatih xx, Hakan xx (Osman dk. 68 xx), Bülent xx
ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: İlker xx, Erdinç x, Hakan x (Haluk dk. 46 xx), Fatih xx, Sefer x (Güner dk. 72 x), Muhammet xx, Mustafa xx, Kerem Kaya x, Ekrem xx, Mustafa x (Abuzer dk. 68 xx), Fatih Arat xx
GOLLER: Mehmet (dk. 45), Hakan (dk. 45+1), Fatih (dk. 58), Emrah (dk. 90) (Balçova Belediyespor), Hakan (dk. 26), Muhammet (dk. 63) (Erzurum Büyükşehir Belediyespor)
KIRMIZI KART: Kerem (dk. 68) (Erzurum Büyükşehir Belediyespor)
SARI KARTLAR: Veysel, Hakan, Kaan, Osman, Bakan (Balçova Belediyespor), Erdinç (Erzurum Büyükşehir Belediyespor)

Editör

Son Güncelleme: 01.12.2013 18:36
Anahtar Kelimeler:
ErzurumBelediyesporBalçova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.