B.B.Erzurumspor'da bir günde üç imza

BB Erzurumspor Fildişi Uyruklu Defans Stephane Acka ile Atiker Konyaspor Kalecisi Kaya Tarakçı ve Samsunspor'dan ayrılan Murat Gürbüzerol'u renklerine bağladı.

admin
admin
29 Haziran 2017 Perşembe 07:41
B.B.Erzurumspor'da bir günde üç imza

PTT 1. Ligin yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mavi-Beyazlılar Romanya'nın CSU Craiova Takımın Yıldız Defans Oyuncusu Stephane Acka ile, Atiker Konyaspor'un başarılı file bekçisi Kaya Tarakçı'yı renklerine bağladı.

Erzurumspor Tesisileri'nde Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Dilaver Yıllmaz, Romanya 1. Lig Takımında oynayan Fildişi Uyruklu Defans Oyuncu Stephane Acka ile Atiker Konyaspor'un başarılı kalecisi Kaya Taraçı'yı mavi-beyaz renklere bağlayarak 2 yıllık sözleşme imzaladı. B.B. Erzurumspor Kulübü Başkanı Dilaver Yılmaz, “Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen'in büyük özveri ve desteği, Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Erzurumspor'umuzun başarısı için iyi bir kadro kurmanın heyecanını yaşıyoruz. Defans oyuncumuz Stephane ve kalecimiz Kaya'nın transferi hayırlı, uğurlu olsun. Transfer çalışmalarımız devam ediyor.' dedi.

Öte yandan, Mavi-Beyazlıların yeni transferi Stephane Acka ise, yeni sezonda Erzurumspor'un başarısı için Erzurum'a geldiğini belirterek, 'Erzurumspor iyi bir takım. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Erzurumspor ile anlaştığım için mutluyum' dedi.

Atiker Konyaspor'un başarılı file bekçisi Kaya Tarakçı ise, 'Öncelikle sözleşmem büyük Erzurumspor camiasına hayırlı olsun. Yeni sezonda, yeni hedefler olacak. İnşallah bu yeni hedeflerde Erzurumspor'a katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

MAVİ-BEYAZLILAR, MURAT GÜRBÜZEROL'U RENKLERİNE KATTI

TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, aynı ligde mücadele eden Samsunspor'dan ayrılan Murat Gürbüzerol ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Erzurum temsilcisinde yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor.

Samsunspor'un sözleşmesini sona erdirdiği 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusuyla prensip anlaşmasına varan Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, kulüp tesislerinde imza töreni düzenledi.

Kulüp Başkanı Dilaver Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, transfer komitesinin başarılı bir kadro kurmak için çalıştığını belirterek, "Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un zirveye oynayacağı ve başarılı olacağı bir kadro oluşturmak için transfer çalışmasına önem veriyoruz. Murat Gürbüzerol kardeşimize kulübümüze 'hoş geldin' diyor, başarılar diliyorum." dedi.

Murat Gürbüzerol, konuşmanın ardından kendisini 2 yıllığına mavi-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza törenine başkan Yılmaz'ın yanı sıra, başkan yardımcısı Zafer Aynalı, asbaşkan Ünsal Kıraç, bazı yöneticiler, teknik direktör Osman Özköylü ve sportif direktör Zafer Demir katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 29.06.2017 07:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.