BB Erzurumspor’da İldiz dönemi başladı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yeni Teknik DirektörüYücel İldiz ile sözleşme imzaladı.

admin
admin
02 Şubat 2022 Çarşamba 07:15
BB Erzurumspor’da İldiz dönemi başladı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktörlük görevine Yücel İldiz getirildi.

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Teknik direktörümüz Yücel İldiz ile resmi sözleşme imzaladık, camiamıza hayırlı olsun." ifadesi kullanıldı.21 maçta aldığı 11 galibiyet, 5 beraberlik 5 mağlubiyetle topladığı 38 puanla 45 puanla lider Bereket Sigorta Ümraniyespor ile aynı puana sahip MKE Ankaragücü'nün ardından 3'üncü sırada yer alan Erzurumspor'da yeni teknik direktör Yücel İldiz oldu. Kulüp Başkanı Ömer Düzgün ile teknik direktör Yücel İldiz, sezon sonuna kadar olan mukaveleyi imzaladı.

BB Erzurumspor'un 6 Şubat Pazar günü evinde konuk edeceği Manisa FK maçı hazırlıklarına, yeni teknik direktör İldiz yönetiminde devam etti.

Öte yandan Erzurum temsilcisi, ligin 22. haftasında Royal Hastanesi Bandırmaspor'adeplasmanda 2-1 kaybettiği maçın ardından teknik direktör Erkan Sözeri ile yollar ayrılmıştı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.