BB Erzurumspor'da Göztepe maçı için loca satışına başlandı

Süper Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ligin 8. haftasında 7 Kasım Cumartesi günü sahasında Göztepe ile yapacağı maç için loca koltuk satışına başlandığını duyurdu.

admin
admin
05 Kasım 2020 Perşembe 07:08
BB Erzurumspor'da Göztepe maçı için loca satışına başlandı

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Kazım Karabekir Stadyumu'ndaki loca koltuklarının satışına her hafta tek maç olarak satışa sunulduğu belirtildi.

Sezonluk loca satışlarının olmayacağı belirtilen açıklamada, loca koltuk fiyatlarının tek maçlık olduğu, her hafta tek maç olarak satışa sunulacağı ifade edildi.

Bu göre hafta sonu oynanacak Göztepe maçı loca koltuk fiyatları güney ve kuzey loca koltuk 100 lira, maraton loca koltuk fiyatı ise 150 lira olarak belirlendi.

ERZURUMSPOR'DA GÖZTEPE MAÇI HAZIRLIKLARI

Süper Lig'in 8. haftasında 7 Kasım Cumartesi günü Göztepe'yi konuk edecek Büyükşehir Belediye Erzurumspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı.

Antrenmanda futbolcular, daha sonra top kapma, pres ve taktik ağırlıklı pas organizasyonları üzerinde durdu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.