BALKAN FATİHLERİNDEN EMNİYET MÜDÜRÜ YILDIZ’A ZİYARET

Sırbistan’da yapılan Balkan Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda ülkemize gümüş kupa getiren Erzurumlu yıldız karateciler, Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız’ı ziyaret etti.

04 Nisan 2013 Perşembe 12:14
BALKAN FATİHLERİNDEN EMNİYET MÜDÜRÜ YILDIZ’A ZİYARET
Sırbistan’da yapılan Yıldız, Genç, Ümit ve 21 Yaş Altı Balkan Kupası Karate Müsabakalarında takım kata da Balkan ikincisi olan Erzurumlu karateciler Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Yıldız, 2001-2002 doğumlularda Ömer Faruk Demirel, Reşit Turab Doğan ve Bilal Bayram’dan oluşan kata takımını Balkan ikincisi olması nedeniyle kutladı. Yıldız, “Elde ettiğiniz başarılar ile gurur duyduk” dedi. Sporcular ile birlikte Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi’yi ve sporcuların ailelerini de kabul eden Erzurum Emniyet Müdürü Yıldız, Polis Haftası’nın yaşandığı bir ortamda Karatecilerin Balkan ikincisi olmasının kendilerine ekstra bir moral kaynağı olduğunu söyledi. Yıldız, “Balkan ikincisi olan takımda teşkilatımızda görev yapan arkadaşlarımızın çocuklarının da olması bizim için bir övünç kaynağı olmuştur” dedi.

Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi ise Sırbistan’da yapılan Yıldız, Genç, Ümit ve 20 Yaş Altı Karate Balkan Kupası müsabakalarında Türkiye’yi temsil eden ve kata da tatamiye çıkan Erzurumlu karecilerin takım halinde Balkan ikinci olarak gümüş madalya ve kupa kazanmasının takdire şayan olduğunu belirterek, yüzlerce sporcunun arasından sıyrılıp kupa almanın çok önemli bir başarı olduğunu söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 04.04.2013 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.