BALÇOVA BELEDİYESPOR 4 - ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 2 (MAÇ BİTTİ)

Balçova Belediyespor - Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşılaşması DOĞUTÜRK'te... Vedat Refayeli anlatıyor...

01 Aralık 2013 Pazar 14:44
BALÇOVA BELEDİYESPOR 4 - ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 2 (MAÇ BİTTİ)

TFF 3. Lig 2. grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor-Balçova deplasmanında...
Erzurum Belediye Baloçova sınavında. Balçova Belediye-Erzurum Belediye maçını Ömer Murat Ülger, Muammer Uçar, Emrah Altınsoy hakem üçlüsü yönetecek. Yeni Buca stadındaki karşılaşmaya mavi-beyazlılar, İlker, Erdinç, Hakan, Fatih Gültekin, Onur, Sefer, Muhammet, Mustafa Özkaya, Kerem, Ekrem ve Fatih Arat onbiri ile çıktı.

MAÇ BAŞLADI...

Balçova-Erzurum arasındaki maçta 10'ncu dakika golsüz geçildi. Maç, iki takımın karşılıklı ataklarıya geçiyor. Grupta bugün oynanan maçlarda sadece 3 gol var. Bursa Nilüfer, Elibol ve Maltepe maçlarında 1'er gol atıldı.

Balçova Belediye ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi arasındaki karşılaşmada henüz gol sesi çıkmadı. Erzurum'un favori olduğu karşılaşmada iki takım da kontrollü oyunu tercih ediyor.. Geçen hafta Hacettepe maçında onbirde oynayan Abuzer ile Haluk Zeybek, bu maçta yedek kulübesinde. Karşılaşmada 18'nci dakika ve skor 0-0. Bu arada, gruptaBursa Nilüfer, Sakarya, Maltepe ve Elibol takımları, rakipleri karşısında 1-0 galip.

GOL GELDİ
...Ve Erzurum 1-0 önde. Gelişen bir Erzurum atağında Hakan, takımını 1-0 öne geçirdi. Maça iyice ağırlığını koyan mavi-beyazlılar, ikinci gol arayışına başladı. Bu arada grupta atılan gol sayısı 7'ye çıktı.

İLK YARIDA SON 10 DAKİKA...
İlk yarının son 10 dakikasına gelinirken, Erzurum'un 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor.. Hakan Çakır'ın 26'ncı dakikada kaydettiği golle karşılaşmayı 1-0 önde götüren Erzurum Belediye, ikinci gol için bastırıyor. Bu arada maçta ev sahibi Balçova'dan Veysel sarı kart gördü.. Diğer taraftan şu ana kadar 11 golün atıldığı grupta Maltepe deplasmanda, Nilüfer de evinde galip.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ
Maç Balçova'nın 2-1 üstünlüğü ile sürüyor
1-0 önde olan mavi-beyazlılar, karşılaşmanın ilk yarısının bitimine doğru kalesinde şok 2 gol gördü.

Erzurum Belediye takımı 1-0'lık üstünlüğü koruyamadı. Hakan'ın golüyle 26.dakikada 1-0 öne geçen mavi-beyazlılar, Mehmet Alparslan ve Hakan Kuş'un şok gollerine engel olamadı.. Devre 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile son buldu..
İLK YARI BİTTİ...
Erzurum Belediye devrede soyunma odasına 2-1 mağlup girerken, Basın Sözcüsü Avukat Ömer Faruk Şenpolat, bir anlık dalgınlık yüzünden peşpeşe iki gol yemelerinin üzütüsü içinde olduklarını söyledi. İkinci golü ararken kalelerinde şok gollerle karşılaştıklarını belirten Şenpolat, ikinci yarıda bu hataların telafi edileceğini belirtti. İki serbest atıştan da yararlanamayan mavi-beyazlılarda, ikinci yarıda oyuna Abuzer ve Haluk Zeybek'in girmesi bekleniyor..
İKİNCİ YARI BAŞLADI
Balçova'da ikinci yarı başladı. İlk yarıyı 2-1 yenik kapatan mavi-beyazlılarda golü atan Hakan çıktı, yerine Haluk Zeybek oyuna dahil oldu. İkinci gol arayışlarını sürdüren Erzurum temsilcisinin desteklemek için bine yakın Erzurumlu taraftar da tribünde.. Karşılaşmada 55'ncı dakika da 2-1 Belediyenin mağlubiyetiyle geçildi.
ÜÇÜNCÜ GOL GELDİ...
Balçova'da Erzurum tam bir bozgun yaşıyor.. Şimdi durum 3-1. İlk golü atan Erzurum, ard arda yediği gollerle farklı yenilgiye koşuyor.. Mehmet ve Hakan'dan sonra şimdi de 58'de Fatih Mustafa fileleri havalandırdı.. Sahada tam bir şok yaşanıyor..
Maçta yeniden fark 1'e indi. Balçova 3-Erzurum: 2.
Karşılaşmanın 70'nci dakikasına gelindi


Erzurum Belediye yeniden farkı 1'e indirdi. Maçta son durum 3-2. Şok gollerle sarsılan Erzurum temsilcisinin ikinci golü Muhammet Fettah'dan geldi. Golün dakikası 63. Karşılaşmada 70'nci dakikaya girilirken, Erzurum eşitlik için bastırıyor.
ERZURUM BBS 10 KİŞİ KALDI
Erzurum hem 3-2 mağlup hem de sahada 10 kişi. Kerem, ikinci sarı kartı gördü ve oyun dışı kaldı. İkinci golü 10 kişi iken kaydeden Erzurum temsilcisi, eksik olmasına rağmen maça asılmaya devam ediyor.. Karşılaşmanın son 10 dakikasına girilirken, ev sahibi ekip oyunu soğutmaya çalışıyor.

Balçova'da 90'ncı dakikaya girilirken, 3-2 mağlup olan Erzurum, hiç değilse 1 puan için bastırıyor.. 1-0 önde iken ard arda yediği gollerle bir anda mağlup duruma düşlen Erzurum, kırmızı kart gören Kerem'in eksikliğine rağmen eşitlik peşinde.. Karşılaşmada uzatma bölümleri oynanıyor ve Balçova savunmaya çekildi.


...Ve mutlak galibiyet için Balçova deplasmanına giden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, 4-2 mağlup.. Uzatma dakikalarında da yediği golle mağlubiyetini perçinleyen mavi-beyazlılar, Erzurum'a eli boş dönüyor ve 8 hafta sonra mağlubiyetle tanışıyor..

MAÇ BİTTİ

Editör

Son Güncelleme: 01.12.2013 15:27
Anahtar Kelimeler:
Erzurum3. LigTFFBalçova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih ÇAĞLAYAN 2013-12-01 13:39:41

ee vedat abi̇ 10 daki̇ka oldu top çamurami saplandi :) canli taki̇p edemi̇yoruz :)