Avrupa şampiyonu Seven yurda döndü

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen organizasyonda bilek güreşinde 7. kez Avrupa şampiyonluğunu elde eden Gökhan Seven, memleketi Erzurum'a geldi

admin
admin
04 Haziran 2018 Pazartesi 03:35
Avrupa şampiyonu Seven yurda döndü

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da 25 Mayıs-1 Haziran'da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında altın madalya kazanan milli bilek güreşçi Gökhan Seven, Erzurum'a döndü.

Bedensel engelli milli sporcu, Erzurum Havalimanı'nda Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu ve Engelliler Meclisi Başkanı Burhanettin Yeşilyurt tarafından karşılandı.

Gökhan Seven, burada yaptığı açıklamada, şampiyonada rakiplerine oranla daha üstün performans ortaya koyduğunu belirtti.

Türkiye'ye, bir kez daha bu gururu yaşattığı için mutlu olduğunu vurgulayan Seven, "Zaferimi, Türk milletine ve Dadaşlara armağan ediyorum. Bana destek ve moral veren herkese çok teşekkür ederim. Bu zafer Türk milletinindir. Bulgaristan'da çok zorlu maçlar yaptım. Allah bu sevinci tüm Türk sporculara nasip etsin. Bu gururu anlatamıyorum, farklı bir duygu. Daha iyi yerlere gelebilmek için çok çalışacağım." ifadelerini kullandı.

7. kez Avrupa şampiyonluğunu elde eden sporcu, hedefinde olimpiyat şampiyonluğu bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.