Aslan parçası döndü

Aslan parçası döndü

admin
admin
11 Şubat 2022 Cuma 07:07
Aslan parçası döndü

Vedat REFAYELİ

Pekin’de yapılan kış olimpiyatlarında ülkemize haklı bir guru ve mutluluk yaşatan milli sürat patencimiz Furkan Akar döndü.

Akşam saatlerinde Erzurum’da olan ve muhteşem bir törenle karşıladığımız Furkan Akar, olimpiyat altıncılığı ile gururumuz oldu, yüzümüzü güldürdü.

En son 2 yıl önce EYOF’da ülkemize iki madalya kazandıran ve bu madalyalar ile döndüğü Erzurum’da gazetemizi ziyaret eden Akar, ilk’lerin adamı olmaya devam etti, bizi İliklerimize kadar sevince boğdu.

Sürat pateni tarihinde Türkiye’nin ilk olimpiyat sporcusu olması yanında önce çeyrek daha sonra da yarı final yaşamışlığı da olan Furkan’ı buradan bir kere daha tebrik ediyor, ona bu yolda daha nice başarı dileklerimizi iletiyoruz.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Aslan Parçası Döndü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.