Ali Demirhan’dan zehir zemberek veda mesajı

BB Erzurumspor’da bugün yapılan kongre ile başkanlık görevi sona eren Ali Demirhan, “Büyük Erzurumspor Taraftarları”na ithafen bir mesaj yayımladı.

admin
admin
19 Haziran 2017 Pazartesi 01:12
Ali Demirhan’dan zehir zemberek veda mesajı

Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Demirhan, “İki yıldır yürütmekte olduğum Erzurumspor başkanlığı görevine bugün yapılacak kongre ile son veriyorum. 2 yıl önce bize tevdi edilen bu görevi layıkı ve onuru ile yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyorum.” dedi.

BORÇSUZ KULÜP BIRAKIYORUM

“Göreve geldiğimde en son kupasını 1997-98 sezonunda gören şehrime iki yıldan az bir sürede 2 kupa birden getirdim. İki lig birden atlattım.” diyen Demirhan, “Bu başarıda başta Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen olmak üzere, bütün şehrin payı vardır. Görevden ayrılırken borçsuz bir kulüp bırakıyoruz. Lig atladığımız için 15 milyon gelecek olan parayı da hesapladığımızda mali açıdan Türkiye'nin en sorunsuz kulübünü yeni yönetime bırakmanın gururu içindeyiz.” diye konuştu.

DESTEK OLMADI, DEDİKODU YAPTILAR

Çarpıcı açıklamalarda bulunan Demirhan, “Tek başıma maça gittiğim oldu, tekme yediğimiz oldu, küfür ettiler, saldırdılar, hakaret ettiler, tehdit aldık ama biz hiçbir zaman camiamızın büyüklüğünden taviz vermedik, geri adım atmadık. Belki hatalarımız oldu, belki herşeyi doğru yapamadık ama kesinlikle yanlış yapmadık. Makul bütçeler ile şampiyonluklar yaşadık. Para verdik, zaman verdik, emek verdik, sevgi verdik yeri geldi sağlığımızı verdik ama hiç mi hiç ihanet etmedik. Ettirenlere de izin vermedik. Destek olmadılar, dedikodu yaptılar. Bizi Türkiye'nin en büyük menajeri Metin Korkmaz ile ilişkisi var diye yargıladılar. Halbuki 3. Lig şampiyonluğu dahil bu seneki şampiyonlukta ben Erzurumlu diye piyasada gezen bir sürü insandan fazla payı olan Metin Korkmaz'ın çabasını inkar ettiler. Başkanım Allah razı olsun Nobre bu takıma çok destek oldu dediler. Onu ikna edip getiren menajerin hakkını vermediler.” ifadelerini kullandı.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Ali Demirhan açıklamasını şu ifadelerle tamamladı: “Bu takımı kuran, çilesini çeken, hep fedakarlık sergileyen Mustafa Soley'e, 3. Ligde bize şampiyonluk getiren Ahmet Yıldırım ve ekibine, beni destekleyen ve hep yanımda olan aileme, zor da olsa menfaat ve başka hesaplar yapmadan hep yanımda duran başta Celal Emrah Yüce olmak üzere, yönetici kardeşlerime, ilk günden itibaren hep destek olan Koçak kardeşlere, kısacası namuslu ve onurlu tüm Erzurumlulara bana bu şerefli görevi yapmama destek oldukları için teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olun.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.