Ahmet Dal isim verdi!

Süper lige çıkacak takımlar ile ilgili tahminde bulundu...

admin
admin
17 Mart 2023 Cuma 14:59
Ahmet Dal isim verdi!

Vedat REFAYELİ

Ligde kalmak için büyük mücadele veren Erzurumspor FK’nın Başkanı Ahmet Dal ile keşke bu sezon sonunda Erzurumspor ile birlikte süper lige çıkacak iki takımın kimler olacağının sohbetini yapıyor olsaydık.

Ama kaderin cilvesine bakın ki kulübü ziyaret ettiğimde Dal ile başka takımları konuşuyorken bulduk kendimizi.

Son kongrede aldığı yükün sorumluluğu ile oldukça sıkıntılı günler yaşayan Ahmet Dal ile yine de bu muhabbeti yaptık.

Erzurum’un kesinlikle ligde kalacağına olan inancını dile getiren başkana ‘’Sizce süper lig ipini bu sezon sonunda kim göğüsler?’’ sorusunu sordum.

Başkana göre güncel puan cetvelinde 51 puan ile lider olan Samsunspor’un yanısıra takipçisi Eyüpspor kesinlikle direkt süper lige çıkan iki takım olacak.

‘’Peki üçüncü takım kim olur?’’ sorusuna ise tereddüt etmeksizin ‘’Çaykur Rizespor’’ cevabını verirken, her üç takımın da güçlü kadrolar kurduğuna ve alternatifli oyuncu gruplarına sahip olduklarına dikkat çekiyordu.

Editör

Son Güncelleme: 17.03.2023 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.