Ağzından bal akıyor Aynalı!

Ağzından bal akıyor Aynalı!

admin
admin
27 Kasım 2018 Salı 12:42
Ağzından bal akıyor Aynalı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yeniden aday gösterilmesi özellikle BB Erzurumspor kanadında sevinçle karşılandı. Kulübün başkan yardımcılarından olan ve aynı zamanda Büyükşehir’de Genel Sekreter yardımcılığı görevinde bulunan Zafer Aynalı, facebook hesabında paylaştığı bir fotoğraf ile büyük dikkat çekti.

Aynalı, başkan Sekmen ile 1.ligden süper lige çıkarken alınan kupayla bir fotoğraf paylaştı ve altına da ‘’ Büyükşehir Belediye Başkanım Mehmet Sekmen ile daha çok kupalar kaldıracağız inşallah’’ dedi!

Son 3 yılda Sekmen ile 3 kupa kazanan ve artık süper ligde olan BB Erzurumspor’da belli ki sırada yeni hedefler, yeni kupalar var! Ve belli ki süper lig kupası da kaldırma hedefleniyor. Sekmen’in yeniden aday edilmesi karşısında coşmuş da coşmuş Aynalı! Ne diyeyim Aynalı, ağzından bal akıyor!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporZafer Aynalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.