Adam sırf bunun için oynar!

Adam sırf bunun için oynar!

admin
admin
10 Ekim 2018 Çarşamba 19:45
Adam sırf bunun için oynar!

BB Erzurumspor taraftarı bu sezon bildik tüm ezberleri silip çöpe attı. Bu sebeple de daha eskisi gibi nerede başarı taraftar orada deyimi yalan oldu. Bunun nedeni de tribünlerdeki doluluk oranları. Belki futbolun beşiği olarak bilinen İngiltere’de, Almanya’da, ne bileyim İtalya’da filen da vardır ama Kazım Karabekir Stadyumundaki görüntü herhalde Türkiye’de bir ilk. 

Ligin sonunda olmasına rağmen onca seyircinin takımını destekleme amacıyla tribünleri doldurması son derece dikkat çekicidir. Kuşkusuz bu ilgiyi kötü saha sonuçlarına rağmen oynanan pozitif futbola bağlamak mümkün. Takımın alt sırada olsun ama sen yine de tribünlerdeki yerini al ve takımını destekle. Ve bunu sadece iç saha maçlarında değil, deplasmanlarda da yap. Yok böyle bir şey!

O açıdan başta Erzurumspor yönetimi olmak üzere teknik heyet ve futbolcular bunun kıymetini bilmeli ona göre biraz daha işlerinde özenli olmaları gerekiyor. Bir şey demiyorum ama sırf bir futbolcu sırf bu taraftar topluluğu için oynar. Başka da bir şey bilmem, başka da bir şey söylemem. Bu arada ben bu yazıyı yazarken bizim İrfan Tarakçıoğlu bir bilgi notu verdi.

Alanya maçında Türkcell’in Goller Cepte uygulamasını izleyenlerin sayısının 16 bin olduğunu söyledi ki, inanılmaz büyük bir rakam!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.