ADALETSPOR’DA SERTİFİKA HEYECANI

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübünde eğitimlerini tamamlayan 52 kursiyer öğrenciye düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

10 Şubat 2014 Pazartesi 13:24
ADALETSPOR’DA SERTİFİKA HEYECANI
Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık,”Projedeki tek hedefimiz Erzurum’da kayak yapmayan tek bir çocuğumuz kalmasın” dedi.
KIZILAY DAĞ EVİNDE SERTİFİKA TÖRENİ
Kızılay Dağ Evi’ndeki Adalet Gençlik ve Spor Kulübünde düzenlenen sertifika törenine Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman, Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Gencay Edeş, Kulüp Başkan Yardımcısı Serhat Bingöl, hâkim, savcı, veliler ve öğrenciler katıldı.
BAŞSAVCI APAÇIK, “KAYAK YAPMAYAN KALMAYACAK”
Törende bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, kayak eğitimine yoğun ilginin olduğu ve ikincisini düzenlenen temel kayak eğitim kursunun başarı ile geçtiğini belirtti. Başsavcı Apaçık,”Adalet Gençlik ve Spor Kulübümüzün çatı altında sömestr tatili sonrası başlattığımız kayak temel eğitim kursumuzun ikinci etabında kursu başarı ile tamamlayan 52 öğrencimiz kayak temel eğitimlerini başarı ile bitirmelerinin heyecanını yaşıyoruz. Bizim projedeki tek hedefimiz Erzurum’da kayak yapmayan tek bir çocuk kalmasın. Bu kursta ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına da öncelik verdik. Yeni sertifikalarının hayırlı olması temennisi ile pistlerde kazasız kayak yapmalarını temenni ediyorum” dedi.
Sertifika törenin ardından öğrenciler ve veliler bir arada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör

Son Güncelleme: 10.02.2014 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.