Turkovac’a Erzurum’da yoğun ilgi

Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, vatandaşlardan Türkiye'nin yerli aşısı TURKOVAC'ı yaptırmalarını istedi.

admin
admin
10 Şubat 2022 Perşembe 07:12
Turkovac’a Erzurum’da yoğun ilgi

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Sağlık Müdürü Bedir, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı Türkiye'de geliştirilen yerli aşı TURKOVAC'ın Erzurum Şehir Hastanesinde uygulandığını kaydetti.

Dr. Gürsel Bedir, “Sayın Bakanımızın da açıkladığı gibi 81 ilde uygulanmaya başlayan Covid-19’a karşı etkili yerli aşımızı, Şehir Hastanemizde uygulamaya başladık. Değerli vatandaşlarımız aşı yaptırmak için MHRS üzerinden randevu alarak aşılarını kolaylıkla yaptırabilirler.” dedi.

BİZLER SİZLERİN HİZMETİNDEYİZ. AŞI OLMAYAN KALMASIN!

Bedir; “Covid-19’la mücadelemizde 7-24 Şehir Hastanemizde hizmetinizdeyiz. Bizler sağlık ailesi olarak sağlığınızı düşünüyor ve önemsiyoruz. Yerli aşımız Turkovac’a güvenin, aşınızı yaptırın ve pandemiyi Erzurum’da bitirmemize destek olun. Şehrimizde vaka yoğunluğunu, aşılarımızı yaptırarak azaltabilir hem kendimizi hem de sevdiklerimizi koruyabiliriz. Bunun için “Haydi Erzurum Aşı Olmayan Kalmasın” diyoruz.” dedi.

VATANDAŞ MEMNUN

Bedir; “Aşı yaptıran vatandaşlardan, anne Nesrin Bayraktutan ve oğlu Enes Bayraktutan yerli aşı Turkovac’ı güvenle yaptırdıklarını dile getirip memnuniyetlerini bizimle paylaştılar” dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumAşıTurkovac
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.