Tencerenin kulpu koptu, 10 litre süt üzerine döküldü

Tencerede kaynattığı sütün üzerine dökülmesi sonucu vücudunda yanıklar oluşan kadının tedavisi sürüyor.

admin
admin
28 Haziran 2021 Pazartesi 08:34
Tencerenin kulpu koptu, 10 litre süt üzerine döküldü

Erzurum'da tencerede kaynattığı sütün üzerine dökülmesi sonucu vücudunda 2. ve 3. derece yanıklar oluşan Ünzile Aydın, Erzurum Şehir Hastanesi'nde tedavi ediliyor.

Palandöken ilçesindeki Kayakyolu semtinde yaşayan 23 yaşındaki Aydın'ın 3 gün önce kaynattığı yaklaşık 10 litre süt, tencerenin kulpunun kırılması sonucu üzerine döküldü.

Evdeki müdahalenin ardından Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'ne götürülen Aydın'ın bacaklarında 2. ve 3. derece yanıklar tespit edildi.

Gerekli müdahaleleri yapılan Aydın'ın tedavisi sürüyor.

Ünzile Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başına gelen talihsiz olaya çok üzüldüğünü söyledi.

Hastanenin Yanık Tedavi Merkezi hizmetlerinden memnun olduğunu belirten Aydın, "İlk günler ağrım sızım çoktu, şimdi daha iyiyim. Burada doktor ve personel çok ilgili. Süt kaynattıktan sonra tencereyi tezgaha koyarken başıma böyle bir olay geldi. Belden aşağı bacaklarım yandı. İnşallah kısa sürede sağlığıma kavuşurum." dedi.

Yanık Tedavi Merkezi doktorlarından Onur Ceylan da vücudunun çeşitli yerlerinde 2 ve 3. derece derin yanıklar oluşan hastayı yakından takip ettiklerini dile getirdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.