Özel sağlık hizmetlerinde mecburiyete son!

Dünyam ile System Hastaneler Grubu’nun sahibi olan Erzurumlu girişimci Dr. Erol Bedir, memleketine yeni bir özel hastane yapmak için kolları sıvadı.

admin
admin
26 Mart 2022 Cumartesi 11:53
Özel sağlık hizmetlerinde mecburiyete son!

Mehmet Musa ÇAKIR - YENİGÜN

Erzurum, özel hastane tekelinden en sonunda kurtuluyor. Özel sağlık hizmetleri sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren ve Dünyam ile System Hastaneler Grubu’nun sahibi olan Erzurumlu girişimci Erol Bedir, memleketine yeni bir özel hastane yapmak için kolları sıvadı.

Aynı zamanda başhekimi olduğu Kayseri’deki bir 23, diğeri 15 katlı ve 350 yatak kapasiteli hastaneleriyle özel sağlık hizmetlerinde hatırı sayılır bir yeri bulunan Bedir, devasa hastanelerinden birisini de Erzurum’da konuşlandıracak.

Bürokratik işlemlerin tamamlanması için çalışmalarını devam ettiren Bedir, ilk kazmayı ise çok yakında vuruyor. Kayseri’deki hastaneleriyle İç Anadolu Bölgesi’nin en büyük özel sağlık kuruluşlarının sahibi olma unvanını da taşıyan Erol Bedir, bu sevindirici gelişmenin Erzurumlu hemşehrilerince de bilinmesini istiyor.

ERZURUM’A MÜJDESİNİ ÇAKIR VERDİ

Kayserispor’un daha önceleri Kulüp Başkanlığı görevini de üstlenmiş olan Dr. Erol Bedir’in, Erzurum’a tam teşekküllü bir hastane kazandırmak için başlattığı girişimle ilgili süreci Gazeteniz YENİGÜN’ün Yazı İşleri Müdürü Mehmet Musa Çakır araştırdı.

Çakır, Erzurum’un özel sağlık hizmetlerinde artık mahkum ve mecbur bir şehir olmayacağını ifade ederek, “Böylesine özel bir müjdeyi Erzurum kamuoyuyla paylaşan ilk gazeteci olmak, benim için büyük bir mutluluk. Hemşehrimiz Dr. Erol Bedir, Erzurum’a özel bir hastane kazandırmak için gerekli bürokratik işlemleri sürdürüyor. Hastanenin nereye konuşlandıracağına dair bilgi bizde mevcut, ancak şimdilik paylaşmamakta fayda var. Çünkü alternatifli bir durum söz konusu. Dr. Erol Bedir in Erzurum a hastane açma fikri ise, memleketine vefasıyla birlikte hemşehrilerinin yoğun isteği doğrultusunda gelişmiş. Sürecin her önemli aşamasında Erzurum kamuoyu bilgilendirilip, olumlu ve olumsuz tüm gelişmeler, yine kendisi tarafından anlık olarak paylaşılacak. Ama net olan bir şey var ki, o da Erzurum’u yeni bir özel hastaneye kavuşturmak için resmen ve fiilen girişimlerin sürdüğüdür. Kısacası Erzurum yakında yeni ve devasa özel hastanesine kavuşuyor” diye konuştu.

EROL BEDİR’İN KENDİSİ AÇIKLAYACAK

Söz konusu yatırımın teknik yönleri ve tüm detaylarıyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde Dr. Erol Bedir’in bizzat kendisinin açıklama yapacağını anlatan Gazeteci Mehmet Musa Çakır, Erzurum’un hem kamu, hem de özel sağlık hizmetleri açısından bölgenin merkezi olmaya devam edeceğinin altını çizerek, “Şehrimizin yeni bir özel hastaneye kavuşması hususunda eğer karınca kadarınca bir katkımız olmuş ya da olacaksa, ne mutlu bizlere. Hemşehrimiz Dr. Erol Bedir, gerekli tüm açıklamaları yapacak ve kamuoyunu bilgilendirecek. Bize şimdiden ‘hayırlı olsun’ demek düşer” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 28.03.2022 07:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şükürü al 2023-03-16 13:16:39

Çok şükür Buhara mecburiyetinden kurtaracak. ,Çok geç kalındı. Sayın Bedir e Erzurumlular olarak teşekkür ediyoruz