Korkutma bizi Müdürüm!

Bu defa vaka sayısını vermekten kaçındı.

admin
admin
23 Ocak 2022 Pazar 11:34
Korkutma bizi Müdürüm!

Vedat REFAYELİ

Sağlık İl Müdürü Dr.Gürsel Bedir’in yanındaydım dün.

Kendisine son zamanlarda kovit olaylarında yine artış olduğuna dair haberlerin olduğunu, bu haberler doğrultusunda Erzurum’da durumun ne olduğunu sordum.

Daha önceki görüşmelerimizde her daim yaşanan gelişmeleri ayrıntılarıyla açıklayan, rakamlar veren Dr.Bedir, bu defa farklıydı.

‘’Her yerde olduğu gibi Erzurum’da da endişe verici bir durum var’’ diyen Dr.Bedir, 13-14 entübe hastamızın olduğunu, yoğun bakımda da 13 hastanın bulunduğunu söylerken, ısrarlarıma rağmen vaka sayısını vermekten kaçındı.

Çok fazla arttığını sosyal medyasından da dün paylaşan, dördüncü aşısını da olan ve ildeki vaka sayısını Sağlık Bakanının açıklayacağını belirten sevgili sağlık müdürümüzün vücut dilinden ve endişeli açıklamalarından durumun vahim olduğu kanaatine vardım.

O yüzü güleç adamdan eser yoktu bu son görüşmemde.

Sık sık alışkın olduğumuz ama artık takmamaya ısrar ettiğimiz maske, mesafe, temizlik konusuna vurgu yapan Müdürümüzün sadece ‘’Maskeyi attık böyle oldu’’ demesinden şahsen ben çok şey anladım.

Tamam, özellikle mezarlıkları hariç İstanbul’un her tarafı kırmızı olmuş, Erzurum bir çok ile göre yine iyiymiş ama durum ciddi beyler, bir ağabeyiniz, kardeşiniz, hasbelkader köşe yazıcınız olarak uyarayım istedim.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Korkutma Bizi Müdürüm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.