İki kere düşün, sonra konuş!

İki kere düşün, sonra konuş!

admin
admin
13 Ocak 2021 Çarşamba 02:24
İki kere düşün, sonra konuş!

Vedat REFAYELİ

Kabul edelim ki her ne kadar alıştık gibi görünse de kimilerimize maske takmak zor geliyor bize.

Her fırsatta idarecilerin temizlik ve sosyal mesafe gibi maskeye de dikkat çekmesi üzerine artık bir zorunluluk haline gelen bu maske takımının illa ki faydasını da görüyoruz.

Ancak, maske ile yaşamak zorunda kaldığımız bugünlerde elbette ki tam alışanlar gibi yakınanlarımız da var.

Ancak, sağlık kuruluşlarında çalışan sağlıkçılarımızın bu fotoğrafları, sanıyorum bu yakınanlarımız için önemli bir mesaj olmalı.

Sürekli maske takmak zorunda kalan sağlıkçılarımızın yüzlerinde olumsuz izler taşıyor olması bizim artık bu yakınmalarımızın ne denli gereksiz olduğunu da ortaya koyuyor.

Hele de o sağlıkçılar kendi çalıştıkları sağlık kuruluşlarında sürekli tehdit halinde ve koronavirüs ile içiçeyken bu maskeleri takmak zorunda kalıyorsa, bizim iki kere oturup düşünmemiz, sonra konuşmamız gerekir diye düşünüyorum.

Artık ‘Maske takmak istemiyoruz, sıkıldık’ demeyi unutmalı, o cümleyi kurmamalıyız!

Bu benim son kararımdır. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.