Erzurum’a estetik geldi

Devlet hastanesinde birçok başarılı operasyona imza atan Op. Dr. Nihal İşleyen, deneyim ve tecrübeleriyle bölge halkına hizmet sunuyor.

admin
admin
06 Nisan 2022 Çarşamba 08:50
Erzurum’a estetik geldi

Erzurum’da estetik kliniği hizmete açıldı. Op. Dr. Nihal İşleyen, Dadaşkent’te açılan N-EST Estetik Cerrah Kliniğinde hastalarına daha iyi şartlarda hizmet vermek için kolları sıvadı. Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Nihal İşleyen, Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesinde 11 yıl görev yaptıktan sonra ayrılarak deneyim ve tecrübelerini bölge halkının hizmetine sunuyor.

Dadaşkent’te açılan N-EST Estetik Cerrah Kliniği, geniş ve ferah binası, son model cihazlarla donatılmış muayene ve operasyon merkeziyle vatandaşa kaliteli hizmet imkanısunuyor.

EN SON TEKNOLOJİK VE TIBBİ CİHAZLARLA HİZMETTE

Op. Dr. Nihal İşleyen, artan taleplerin rahatça karşılanabileceği nezih bir mekanla Erzurum ve bölge halkına hizmeti amaçladıklarını söyledi. Op. Dr. İşleyen, en son teknolojik ve tıbbi cihazlarla donatılan klinikte, bay- bayan estetik, güzelleşme, gençleşme, saç ekme, prp, bölgesel zayıflama gibi her türlü talepleri değerlendirdiklerini belirtti.

Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesinde de birçok başarılı operasyona imza atan Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Nihal İşleyen, “Edindiğimiz tecrübe ve talepler doğrultusunda estetik ve plastik cerrahi alanında dünyada artan trende cevap verebilmek amacıyla Erzurum’da estetik cerrah kliniği açtık. Hastalarımıza daha iyi şartlarda hizmet vermek tek amacımızdır.” ifadelerini kullandı.

N-EST ESTETİK KLİNİKTE NELER YAPILIYOR?

Klinikte yapılan işlemler hakkında da bilgi veren Op. Dr. Nihal İşleyen, “Kliniğimizde, göz kapağı estetiği, kaş kaldırıma, yüz germe, alın germe, burun estetiği, genitalestetik, kulak estetiği, meme estetiği (büyütme, küçültme, meme ucu estetiği), vücut estetiği (karın, kol, bacak germe, liposuction, yağ enjeksiyonu, popo implantları), lazer epilasyon, altın iğne, botoks, dolgu uygulamaları,askı uygulaması, bölgesel zayıflama, dövme sildirme, karbon peeling, mezoterapi, altın iğne, PRP, hydrafacialcilt bakımı, anti agingmaske uygulamaları, rekonstrüksiyon cerrahisi (deri kanserleri, skarrevizyonu, polidaktili), fazla parmak,sindaktili (yapışık Parmak), deri ve yumuşak doku tümörleri (lipom, epidermoidkist, ganglion, nevüsler), sünnet ve saç ekimi gibi işlemler ve daha fazlası alanında uzman ekibimiz tarafından yapılabilmektedir.” dedi.

Öte yandan Saltuklu Mahallesi Eğriçınar Sokak No: 5 Dadaşkent - Aziziye/ Erzurum adresinde açılan N-EST Estetik Cerrah Kliniğiyle ilgili www.nestestetik.com web adresinden daha detaylı bilgi alınabileceği gibi,0533 221 57 87 numaralı telefondan ve @nest_estetikinstagramhesabından da randevu alınabiliyor.

Editör

Son Güncelleme: 07.04.2022 04:24
Anahtar Kelimeler:
ErzurumEstetikTecrübe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.