GAZETECİ CENGİZ DURULAR EVLENDİ

Erzurum basınının sevilen simalarından biri olan gazeteci Cengiz Durular, Tuğba Özdemir ile evlendi.

29 Haziran 2013 Cumartesi 23:32
GAZETECİ CENGİZ DURULAR EVLENDİ
Pusula Gazetesi’nde muhabir olarak görev yapan Durular'ın düğün merasimi, Yıldız Düğün Sarayı'nda gerçekleştirildi.
Gazeteci Cengiz Durular ile Tuğba Özdemir'in nikahı görkemli bir törenle gerçekleşti.
Pusula Gazetesi muhabiri Cengiz Durular, görkemli bir düğün töreni ile hayatını Tuğba Özdemir ile birleştirdi.
Durular çiftinin nikah şahitliğini Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık ve Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız yaptı. Evlilik cüzdanını Başsavcı Apaçık, gelin hanıma verdi. Düğün merasiminde Cengiz Durular’ı meslektaşları yalnız bırakmazken, genç çift nikah töreninin ardından halaylar eşliğinde arkadaşları ile birlikte doyasıya eğlendiler.
Mesleğe 1996 yılında Kanal 25’te başlayan Cengiz Durular, muhabirlik, spikerlik yaptı ve hazırladığı programlarla şehrin gündemine ışık tuttu. Bir dönem Anadolu Ajansı Emniyet ve Adliye Muhabirliği görevlerinde de bulanan Gazeteci Durular, Pusula Gazetesi’nde muhabir olarak görevini sürdürüyor. Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Dramatik Yazarlık Ana Sanat Dalı mezunu olan, Durular aynı bölümde yüksek lisans yapıyor.


Editör

Son Güncelleme: 29.06.2013 23:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.