Erzurum Post Gazetesi yayına başladı

Türk basın tarihinde köklü bir geçmişe sahip olan Erzurum'da, "Erzurum Post" ismiyle yeni bir yerel gazete yayın hayatına başladı.

admin
admin
13 Mart 2021 Cumartesi 08:55
Erzurum Post Gazetesi yayına başladı

Düşman işgalinden kurtuluşunun 103’ncü yıldönümünde, Türk basın tarihinde köklü bir geçmişe sahip olan Erzurum'da 'Erzurum Post' ismiyle yeni bir gazete kuruldu.

Haber ve yazı kadrosunda uzun yıllar çeşitli ajans ve gazetelerde muhabir ve yönetici olarak görev yapmış isimlerin de bulunduğu Erzurum Post haftada bir gün basılı olarak çıkacak. Gazete aynı zamanda 7 Gün 24 Saat tüm dijital ortamlarda, güncel haber ve yorumlarıyla takipçilerine ulaşacak.

YENİ NESİL HABER, ESKİ NESİL GAZETE

Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 103'üncü yılında yayın hayatına başlamanın ayrıbi grur olduğunu vurgulayan gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Orhan Bozkurt, amaçlarını "Neden Erzurum Post?" başlıklı yazıda şöyle anlattı:

''Türkiye’nin doğusundaki Erzurum’a, dünyanın batısındaki gazetelerin standartlarında haftalık bir gazetenin yayınlanabileceğini kanıtlamak için yola çıktık.

‘İletişim teknolojisinin zirve yaptığı bu dönemde gazete çıkar mı? Her şeyi ekrandan okumaya alıştık, kâğıttan gazete okuyan kaldı mı? İnternette ne arasam buluyorum ne yapayım gazeteyi?’ İlk anda reddedilemeyecek, kafa yormadan cevaplanacak sorular değil bunlar… Ama biz tam tersini düşünüyoruz!

Evet, son 10-15 yılda gazeteler çok kan kaybetti. Hem Erzurum’da hem Türkiye’de… Buna karşın, kaliteli içeriği olanlar ve dijital teknolojiye ayak uyduranlar öne çıktı, ayakta kaldı, eskiye göre çok daha güçlendi. İşte, Erzurum Post, tam da bunu yapmak için yola çıkıyor. Türkiye’nin doğusundaki Erzurum’a, Dünyanın batısındaki gazetelerin standartlarında haftalık bir gazetenin yayınlanabileceğini kanıtlamak için…

Eskisi gibi hafta boyunca ailecek, doya doya gazete sayfalarını çevirme keyfini, Erzurum’a yeniden tattırmak için yola çıkıyoruz… Aynı kaliteli içeriği 7 gün 24 saat dijital cihazlardan dünyanın neresinde olurlarsa olsun tüm Erzurumlulara ulaştırabilmek için yola çıkıyoruz…

Erzurum’un alanında en saygın, en bilgili isimleriyle ekonomiyi, politikayı, tarihi, bilimi, sporu, kültür ve sanatı; yani hem ihtiyacınız olan bilgiyi hem de hayatın keyifli yanlarını sizlerle buluşturmak için yola çıkıyoruz…

Siyasetin nabzı, ayrıntılı haber dosyaları, olayların görünen kaba yüzü değil, görünmeyen detayları, bu kadim kentin yaşanmışlıkları, farklılıkları, gelecek hayalleri ve daha neler neler… Artık her hafta Erzurum Post'ta olacak. Biz Erzurum’un havasını değiştirmeye, umutlarını tazelemeye geldik. Üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Erzurum’un ‘yeni nesil haber, eski nesil gazete’ sloganıyla karşınızdayız! "

Editör

Son Güncelleme: 13.03.2021 09:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.