Erzurum Büyükşehir’de sevindiren atama

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Şube Müdürlüğü’ne başarılı gazeteci Cengiz Durular atandı. Başkan Mehmet Sekmen’in emaneti ehline veren bu ataması takdir topladı.

admin
admin
28 Nisan 2019 Pazar 12:01
Erzurum Büyükşehir’de sevindiren atama

20 yıla aşkın süredir basın mesleğinin içinde yer alan ve mesleki başarısının yanı sıra, sempatik ve güler yüzlü yapısıyla basın camiasının parmakla gösterilen isimleri arasında yer alan Cengiz Durular’la ilgili sevindirici bir gelişme yaşandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in geçtiğimiz beş yıllık döneminde konuşma metinlerinin ve basın bültenlerinin yanı sıra belediyenin reklam ve video sunum metinlerini yazan Gazeteci Durular’a hakkını Başkan Sekmen teslim etti. İşi ehline verme prensibiyle hareket eden Başkan Sekmen, Gazeteci Cengiz Durular’ı Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Şube Müdürlüğü’ne atadı.

Mesleğe Kanal 25 televizyonunda muhabirlik ve haber spikerliği ile başlayan Cengiz Durular, Anadolu Ajansı ile birlikte bölgesel gazetelerde muhabir olarak çalıştıktan sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Birimi’nde görev aldı.

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü mezunu olan ve aynı bölümde yüksek lisans yapan Gazeteci Durular, mesleki başarısının yanı sıra tiyatro ve senaryo yazarlığı alanında da adından söz ettiren isim oldu. Durular’ın son olarak kaleme aldığı “Eyvah Sevirem” adlı tiyatro oyunu, Erzurumlu sanatçılar Bilal Tavlak ve Oktay Parlak tarafından sahneye konularak Erzurum kamuoyundan tam not almıştı.

DOĞUTÜRK ailesi olarak, emaneti ehline tevdi eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen’e teşekkür ediyor, özverili çalışmalarıyla görevini yerine getireceğine yürekten inandığımız Cengiz Durular kardeşimize de başarılarının devamını diliyoruz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.