Palandöken’de yılbaşı yoğunluğu

Yerli ve yabancı turistler akın akın geliyor

admin
admin
30 Aralık 2018 Pazar 10:56
Palandöken’de yılbaşı yoğunluğu

Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden Palandöken'de yılbaşı yoğunluğu yaşanıyor. Yılbaşı tatilinin gözde merkezlerinden olan Palandöken'de hazırlıklar günler öncesinden tamamlandı.

Dünyaca ünlü Palandöken ile Konaklı kayak merkezlerini bünyesinde barındıran Erzurum, kış aylarında kayakseverlerin vazgeçilmez adresleri arasında yer alıyor.

Yılbaşına sayılı günler kala Palandöken’deki oteller yüzde 100 doluluğa ulaşırken uçak ve otobüs seferlerinde ise artış yaşanıyor.

Hafta sonunda ise pistleri dolduran yerli ve yabancı turistler, güneşli havada kayarak güzel vakit geçirmeye çalışıyor. Bazı turistler de otellerin verandasında güneşlenerek hafta sonu keyfi yaşıyor.

Büyük bir yoğunluğun yaşandığı pistlerde gün boyu kayak keyfi yapan kayakseverler, Erzurum’a ve Palandöken’e hayran kaldıklarını ve tekrar gelmek istediklerini ifade etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.