Orhan başkan da ‘Ben burdayım’ dedi!

Orhan başkan da ‘Ben burdayım’ dedi!

admin
admin
10 Mart 2020 Salı 14:20
Orhan başkan da ‘Ben burdayım’ dedi!

Vedat REFAYELİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çoğu kişi Elazığ depreminin hemen ertesinde geldiği Palandöken’de kayak yapmasını diline dolamıştı.

Ama hiç kimsenin aklına aslında İmamoğlu’nun Palandöken’in reklamını yaptığı gelmedi, en azından kayak yapıyor olması görmezden gelinmişti.

Ben de bu köşede ‘’Hele kayak yapan başkanlar, el kaldırın görelim. Kim biliyor, kim yapıyor’’ diye bir yazı yazmıştım.

Öyle ya.

İmamoğlu gibi kar ve kış kültüründen uzak biri Erzurum’a gelip kayak yapıyor da, o Palandöken’in yanıbaşında duran bizim başkan veya yöneticiler ya ne yapıyor?

Bu konuya girmiş ve kayak yapmayan başkan ve yöneticilerin olmasının kış turizmi merkezi olma hedefindeki bir ilde yadırganacak durum olduğuna işaret etmiştim.

Geçen hafta Basın Müdürü Cengiz Tosun’dan gelen, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın kayak yaptığına işaret ettiği açıklamasına yer vermiş, bir de başkanın haberin yanında kayaklı resmini koymuştum.

Önceki gün de Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Töremen, başkan Muhammet Cevdet Orhan’ın kayaklı fotoğrafını Whatsapp’tan bana attı, bu konuda ‘’Bizim başkan da kayak yapıyor’’ mesajını iletti.

Ben de bu iletiyi memnuniyetle öpüp başıma koyuyor, buradan yayınlıyorum.

Ne diyeyim.

Allah inşallah kayak yapan başkan ve yöneticilerin sayılarını artırsın!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.