Namaza ağzında sigara ile durmuş!

Namaza ağzında sigara ile durmuş!

admin
admin
23 Ekim 2018 Salı 14:00
Namaza ağzında sigara ile durmuş!

Yılların göz doktoru Sadık Yalçın, tanıdığım renkli simalardan biridir. Onu taa eski Belediye Başkanı Necati Güllülü’nün Erzurumspor Başkanlığı dönemde kulübün basın sözcüsü olduğu zamandan beri tanırım.

46 yıllık göz doktorluğuna en son görev yaptığı NETGÖR’ün kapanmasının ardından nokta koyan Dr.Sadık Yalçın, şimdilerde ihmal ettiği sosyal etkinliklere katılmaya başladı. Erzurum’da hafta sonu gerçekleşen Sürat Pateni Türkiye Şampiyonası’nda miniklerin yarışlarını izlemek üzere Buz Paten Salonu’na gelen Dr.Yalçın, aralarında Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu’nun da bulunduğu protokol üyelerini anlattığı komik anılarıyla gülmekten kırdı geçirdi.

Dr.Sadık Yalçın’ın herkesi kahkahaya boğduğu anılarından biri şöyle: Tiryakisi olduğu sigarayı yaklaşık 10 yıl önce bırakan Sadık Yalçın, 1994 yılında ailesiyle Kuyular Mevkiinde pikniğe gider. Namaz vakti seccadesini serer, bir ağacın dibinde namaza durur. Ancak o da ne? Dudağından o zamanlarda hiç bırakmadığı sigarası vardır. Aile efratlarından Süleyman Erim Erhan, durumu farkederek ‘Amca sigaranı ağzında unutmuşsun’ diye seslenir. Bunun üzerine Dr.Sadık Yalçın, dudağında ki sigarayı namazını bozmadan üfleyerek dışarı atmak ister ama üflediği o sigara tam da seccadenin üstüne gelir. Durumu farkeden Dr.Sadık Yalçın, ayağıyla o sigarayı itekler ama eti yanar, ‘oy anam!’diye bağırır, dolayısıyla namazı bozulur.

Editör

Son Güncelleme: 23.10.2018 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.