KAYAK MERKEZLERİ IŞIL IŞIL

Palandöken Ejder 3200 Dünya Kayak Merkezi ve Konaklı Kayak Merkezi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmayla ışıl ışıl oldu.

admin
admin
28 Ocak 2017 Cumartesi 23:59
KAYAK MERKEZLERİ IŞIL IŞIL

Fen İşleri Daire Başkanlığı Enerji ve Aydınlatma Şube Müdürlüğü tarafından yapılan ışıklandırma sayesinde kayak merkezleri gece başka bir görünüme kavuştu. Yapılan ışıklandırma çalışmalarında şehir merkezi ile Palandöken Kayak Merkezi arasındaki yol güzergâhında bulunan aydınlatma direklerine dekoratif LED süs motifleri ve LED armatür takılarak hem estetiksel bir görüntü sağlanmış oldu hem de kayak severlere daha ışıklı bir ortam hazırlandı. Gondol liftlere takılan projektörler sayesinde kayak pistleri daha aydınlık ve güvenilir bir şekilde insanların kullanımına sunuldu. Palandöken Ejder 3200 Dünya Kayak Merkezi, dekoratif aydınlatma direkleriyle ışıklandırıldı, dış cepheler de Wallwasher (Duvar Boyama) diye tabir edilen LED ışıklandırmalarla bambaşka bir çehre kazandı. Bu arada Konaklı Kayak Merkezi’ndeki tüm aydınlatma direkleri de elden geçirilerek, arızalı ve görsel açıdan bozuk olanlar tamir edildi, LED armatürler takılarak kayak merkezi ışıl ışıl oldu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.