KAÇMAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz’ın kızı Merve Kaçmaz, A.Samet Taş ile dünya evine girdi.

03 Şubat 2014 Pazartesi 12:07
KAÇMAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Erzurum Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile ailesi önceki gün en mutlu anlarından birini yaşadı. Kaçmaz’ın kızı Merve Kaçmaz, A.Samet Taş ile dünya evine girdi. Genç çifti mutlu günlerinde dostları yalnız bırakmadı. Şahin Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde davetliler çifti takı yağmuruna tuttu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Şinasi Polat, Fuat Taşkesenligil, Bülent Tilkidöğen ve diğer yetkililer ile çok sayıda davetli de genç çiftin mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı.
Düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilenen Köksal-Dilek Kaçmaz çifti, gurur gülerinde kendilerine yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti. Mutlulukları gözlerinden okunan A.Samet-Merve Taş çifti de gurur günlerinde mutluluk dansı yaparak, hayatlarını birleştirmenin sevincini yaşadı. Düğünde Gençlik Merkezi Bar Ekibi bir gösteri yaptı. Zafer Ala ile Gençlik Liderlerinin hançer barı oyunu ise düğüne katılanlar tarafından ayakta alkışlandı. Vahap Kalkan ise seslendirdiği parçalarla davetlileri coşturdu. Düğün gecesi pasta kesim töreni ile sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 03.02.2014 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.