İşte o meşhur enişteler!

İşte o meşhur enişteler!

admin
admin
27 Kasım 2019 Çarşamba 07:17
İşte o meşhur enişteler!

Vedat REFAYELİ

Mülteciler ve Medya konulu toplantı için davetli olarak gittiğimiz Ankara’da güzel bir tesadüfü buluşma ve tanışmaya tanıklık ettim.

Daha önce AK Partiden Erzurum Milletvekili seçilen ve halen Brüksel Büyükelçiliği görevinde bulunan Fazilet Dağcı Çığlık’ın eşi Muharrem Çığlık’ı tanıyordum.

Muharrem enişte ile tanışıklığım, konuşukluğum da vardı ama bir süre önce evliler kervanına dahil olan tarihteki ikinci bayan milletvekilimiz Zehra Taşkesenlioğlu Ban’ın eşi Ünsal Ban’ı hiç tanımıyordum.

Ünsal Ban’ın da bulunduğu akşam yemeği için Ankara’da davet edildiğimiz meşhur balıkçı Fevzi Hoca’da ilginçtir her iki enişteyi de birarada görme bahtiyarlığına eriştim.

İşin garibi de her iki enişte de birbirini tanımıyordu ve ilk defa burada tanışıyordu.

Bir defa ikisi de karşılarındakini kasmayan, gün görmüş, güleç, neşeli adamlar. Hoş, güzel, esprilerin havada uçuştuğu bir buluşmaydı.

Geriye Erzurum basınında ilk defa iki bayan milletvekilimizin eşinin bulunduğu bu şirin fotoğraf kareleri kaldı.

Editör

Son Güncelleme: 27.11.2019 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.