ERZURUM’DA SIRADIŞI BİR SÜNNET DÜĞÜNÜ

Erzurum’da örnek bir sünnet düğünü gerçekleşti.

20 Ağustos 2013 Salı 13:52
ERZURUM’DA SIRADIŞI BİR SÜNNET DÜĞÜNÜ
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda DOĞUTÜRK haber portalı yazarlarından Yard. Doç. Dr. Zübeyir Saltuklu ile Erzurum Aktif İş Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Arıkan Saltuklu çiftinin biricik oğulları Ahmet Ediz Saltuklu için görkemli bir düğün töreni düzenlendi. İki gün süren düğünün ilk gününde Yakut Düğün Salonu’nda bayanlara kına gecesi düzenlendi. Düğünün ikinci gününde Saltuklu ailesinin Dadaşkent’teki evlerinin önünde toplanan kalabalık halaylar çekti. Sünnet düğünü, Çınar Lokantası’nda devam etti. 

Düğünde konvoya at sırtında Türk bayrağıyla eşlik eden minik Ahmet Ediz, vatandaşların da ilgi odağı oldu. Sıradışı bir sünnet düğününü gerçekleştiren Saltuklu ailesi, katılımcıların da takdirini kazandılar.

Burada Minik Ahmet Ediz’in katılımcılara ‘hoşgeldiniz’ anonsu ve slayt eşliğinde ekrana yansıtılan bebeklik resimleri büyük ilgi gördü. Canlı müzik eşliğinde katılımcılara cağ kebap ikram edildi.

Sünnet düğününde Saltuklu ailesini dost ve yakınları yalnız bırakmadı. Zübeyir ve Hülya Saltuklu çifti de çocuklarının ilk mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşarken, katılımcılar ile yakından ilgilenerek teşekkür ettiler.


Editör

Son Güncelleme: 20.08.2013 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rümeysa Abla 2013-09-02 23:21:29

hayırlı olsun da bunu niye haber yaptınız ki

Avatar
M.Kenan AKGÜL 2013-08-20 20:17:01

gerçekten sıradışı bir sünnet düğünüğdü. anneyi babayı ve ablaları tebrik ediyorum. ahmet edize sağliklı başarılı uzun ömürler diliyorum