Erzurum’da şanlı düğün

Bartınlı terör şehidi Ali Çayır’ın kızı Gizem ile Erzurumlu terör gazisi Hikmet Toprakçı’nın oğlu Davut, Erzurum’da yapılan düğünle dünya evine girdiler.

admin
admin
08 Temmuz 2017 Cumartesi 10:06
Erzurum’da şanlı düğün

26 Haziran 2017 tarihinde Bartın’da kına gecesini yapan gençler, 05 Temmuz 2017 tarihinde de Erzurum’da düğünlerini yaptılar. Akraba ve arkadaş çevrelerinden geniş ilgi gören düğüne şehit aileleri ve gaziler de yoğun ilgi gösterdi. Düğüne TSK Mehmetçik Vakfı ailesi adına Erzurum Temsilcisi Vekili Mustafa Kaytaz ve İdari İşler Uzmanı Levent Tizgili katıldı. Mustafa Kaytaz; Mehmetçik evlatları genç çifte, TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü’nün ve tüm vakıf ailesinin ömür boyu sağlık ve mutluluk dileklerini iletti.

Düğüne vakıftan yetkililerin de katılmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade eden genç gelin ve damat; “Bugüne kadar maddi ve manevi destekleri ile hep yanımızda hissettiğimiz TSK Mehmetçik Vakfı’nı, bugün de yanımızda görmekten çok büyük mutluluk duyduk” dediler. Şehit olan babalarının bu mutlu günde bulunamayışının burukluğunu yaşadıklarını, ancak vakfın ve misafirlerin gösterdiği ilginin bu burukluklarını hafiflettiğini de sözlerine ilave ettiler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.