Düğüne Uçar’ın esprisi damga vurdu!

Düğüne Uçar’ın esprisi damga vurdu!

admin
admin
25 Ağustos 2022 Perşembe 08:32
Düğüne Uçar’ın esprisi damga vurdu!

Vedat REFAYELİ

Erzurum’un sevilen simalarından, eski İl Hıfzıssıhha Bölge Müdürü Erhan Dudu’nun oğlu Eren Dudu ile Duygu Pınarbaşlı dünya evine girerken, düğünde nikah kıyan Yakutiye Belediye Başkanı Dr.Mahmut Uçar, esprisi ile salonda bulunan herkesi güldürdü.

Eski İçişleri Bakanı Selami Altınok’un da iştirak ettiği ve nikah şahitliği yaptığı düğünde Mahmut Uçar, ‘’Ben aslında damadın babası Erhan Dudu’nun nikahını kıyacağım zannettim. Ondan bekliyordum böyle bir şey aslında. Meğer oğlu evleniyormuş’’ dedi.

Uçar’ın, Erhan Dudu ile Sağlık Müdürü ve Halk Sağlığı Müdürü iken beraber de çalıştığı Erhan Dudu ile yaptığı bu espri, düğüne damga vurdu.

DOĞUTÜRK olarak biz de, makine mühendisi Eren Dudu ile öğretmen Duygu Pınarbaşlı’ya bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör

Son Güncelleme: 28.08.2022 08:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hali komik 2022-08-26 08:06:37

Ya çok kaliteli bi espri olmuş ve sizde yapa yapa bunu mu haber yaptınız. Vay be