Böyle sünnet düğünü görülmedi

Sevilen eğitimci ve iş insanı Emre Aksakallı'nın çocukları Aras Nazif ve Hazar Bartu Aksakallı sünnet oldu. Çift hediye yerine LÖSEV'e bağış istedi.

admin
admin
13 Eylül 2022 Salı 15:36
Böyle sünnet düğünü görülmedi

Erzurum'un sevilen eğitimcilerinden ve iş insanlarından Emre Aksakallı'nın çocukları Aras Nazif ve Hazar Bartu Aksakallı'nın sünnet düğünü Hilton Garden Inn Otelde düzenlenen görkemli bir düğün ile gerçekleşti.

İş, siyaset ve Eğitim camiasının bir araya geldiği düğün merasimine Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Ak Parti Gençlik kolları İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler, AK Parti’nin bazı ilçe ve belediye başkanları, Bilkent Üniversitesi akademisyenleri ve yöneticileri, Atatürk Üniversitesi Akademisyenleri ve yöneticileri, iş dünyasında bazı isimler ile bürokratlar, yargı mensupları, STK temsilcileri ve akrabalar katıldı.

Düğünde konuşan Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir; "Emre Kardeşim bizim için kıymetlidir, dost kavramının karşılık bulduğu bir isimdir, Emre ve Canan çiftini tebrik eder, Aras ve Hazar kardeşime güzel bir ömür dilerim" dedi.

Emre Aksakallı ise misafirlere yaptığı konuşmada "Protokol üyelerine, dostlarıma, akrabalarıma katılım sağladıkları için, sonsuz teşekkür ederim.” dedi. Aksakallı, “Rabbim düğünlerinde de bizleri bir araya getirir, inşallah.” diyerek, misafirlere teşekkür dileklerini sundu.

Hediye, takı ve çiçeğin kabul edilmediği düğünde katılımcılar Lösev'e bağışta bulundular. Gece askeri bando takımının sunumu, zeybek ve Erzurum folklor oyunlarının ardından, havai fişek gösterisi ile son buldu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.