BARLAK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Zafer Ofset Matbaacılık ve Zafer Medya sahipleri Metin Barlak’ın oğlu Murat Barlak, Derya Çelik ile bir ömür sürecek beraberliğe imza attı.

12 Kasım 2013 Salı 17:37
BARLAK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Armada Düğün ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen nikâh törenine genç çiftin aileleri ve çok sayıda seveni katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in kıydığı nikâhta genç çiftin nikah şahitlerini Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz yaptı.

Genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Bugün burada gençlerimizin bir ömür boyu süreceğini temenni ettiğimiz yuvanın kuruluşuna şahitlik ediyoruz. Allah bir yastıkta kocatsın. Mutlulukları daim olsun inşallah” dedi. Küçükler, nikâh cüzdanını geline taktim etti.

Düğün havaiyi fişek gösterileriyle sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 12.11.2013 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.