Ankara yolcusu kalmasın!

Ankara yolcusu kalmasın!

admin
admin
05 Şubat 2019 Salı 18:27
Ankara yolcusu kalmasın!

Vedat REFAYELİ

Erzurum Radyosu, Metin Şenyuva, Mesut Mertcan, Gülgün Feyman, Hakan Şahin gibi TRT’ye çok sayıda ünlü spiker kazandıran bir radyodur. İşte o Erzurum Radyosu bir spiker daha yetiştirdi ve Ankara’ya gönderdi. Bu isim Elif Yıldırım. 20 yıla yakın bir süre Erzurum Radyosu’nda proğram yapımcılığı ve sunuculuk görevini yapan Elif Yıldırım, bunda böyle Ankara Radyosu’nda hizmet verecek. 

Türkülere Gönül Verenler, Bizim Eller, Doğu’nun Sesi, Aşıklar Katresı ve Mayalar adlı önemli proğramları da gerçekleştirerek iz bırakan bu Erzurum’un kızı, artık başkentte mesai yapacak. Kadife sesi ile Erzurum Radyosu’nun sevilen ve aranan spikerlerinden biri olan Yıldırım, Erzurum’a veda etti.

Radyo çalışanları ile Üniversite Konukevi’nde bir yemekte buluşan ve vedalaşan Elif Yıldırım, bundan böyle Müdürlüğünü yine Erzurum’da uzun süre prodüktör olarak çalışan Dr. Merdan Güven’in yaptığı Ankara Radyosu’ndan seslenecek. Yıldırım, sunuculuğunun yanısıra yapımcılığa da devam edecek.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.