Bundan çok var!

Bundan çok var!

admin
admin
28 Mayıs 2022 Cumartesi 08:00
Bundan çok var!

Vedat REFAYELİ

Ne bileyim, belki de afilli geldiği için kullandım galiba.

Öncelikle böyle amiyane bir başlık attığım için sevgili Hüseyin Koçan’ın affına sığınıyorum.

Bir süredir Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in danışmanı olarak tanıdığımız Hüseyin Koçan, aynı isim ve soyismi taşıyan aile üyelerinden sadece biri.

Aslen Erzurum’un ilçelerinden İspir’in eski adıyla Gocuktur, şimdiki adıyla 40 haneli Ambaralan köyündeki Koçan ailesinden olan Hüseyin Koçan’ın bir çok akrabası da aynı isim ve soyisime sahip.

Aralarında hekimlerin, avukatların ve işadamlarının olduğu ve Türkiye’nin değişik bölgelerine yayılmış Hüseyin Koçan’lar ile akraba olan 60 yaşındaki politikacı, bu durumdan dolayı bazen sıkıntı da çekiyor.

Aynı aileden aynı isim ve soyisime sahip başka Hüseyin Koçan’ı aramak isteyenler ile yüz yüze ya da telefonla karşılaşan Hüseyin Koçan, ne var ki aynı isim ve soyisime sahip akrabaları arasında ‘Bolu beyi’ olarak da tanınıyor..

Ancak diğer akraba adaşlarından öyle soyutluyor kendini.

Geniş bir aileye sahip olan Hüseyin Koçan’a sağlıklı yıllar dilerken, özellikle gerek belediye personeli ile sağladığı pozitif, sıcak ilişkiden dolayı da tebrik edemeden geri duramıyorum.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumVedat Refayeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.