Yaz Kur'an kursları başladı

Erzurum'un Oltu ilçesinde yaz Kur'an kursları İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan'ın katıldığı programla başlatıldı.

admin
admin
14 Haziran 2017 Çarşamba 22:49
Yaz Kur'an kursları başladı

Kurslarında eğitimin başlaması nedeni ile Güllük Camisi'nde öğrencilerle bir araya gelerek başarılar dileyen Bayraktutan, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından "Kur'an Ayında Kur'an ile Buluşalım" sloganıyla başlatılan kursun iki ay devam edeceğini söyledi.

Bayraktutan, "Yaz tatiline girdiğimiz şu günlerde hepimize düşen sorumluluklar var. Ailelere düşen sorumluluklar, yarınlarımızın teminatı olan yavrularımızın, dini ve manevi eğitimlerini en güzel şekilde almalarını sağlamak. Her yaz tatili döneminde açılan kurslarda Kur'an öğrenmenin yanında, anlama, temel dini bilgiler, insani ve ahlaki erdemler, sevgili peygamberimizin hayatı öğretilerek, çocuklarımızın dini kimliklerinin inşasına katkı sunulması hedeflenmiştir." dedi.

Kurslarda çocuklara yönelik Kur'an-ı Kerim öğretimi, peygamberimizin hayatı, ahlak ve inanç esasları dersleri verilecek.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.