Yaş’ın yanında kuru da yapar!

Ressam hoca, bu defa da kuru boya ile Atatürk portreleri çizmeye başladı.

admin
admin
02 Kasım 2023 Perşembe 11:38
Yaş’ın yanında kuru da yapar!

Vedat REFAYELİ

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’nin Beyin cerrahlarından Prof.Dr.Hakan Hadi Kadıoğlu, sadece alanı ile değil, kamuoyunun ressamlığı ile de tanıdığı bir isim.

Geçtiğimiz yıllar Atatürk’ün Erzurum’da bulunduğu 57 gün süre anısına 57 sulu boya Atatürk portreleri yapan ve bunları almanak haline getiren Hakan Hadi Kadıoğlu, bugünlerde yine boş durmuyor.

Ressam hoca, bu defa da kuru boya ile Atatürk portreleri çizmeye başladı.

İlk çalışmasını bana gönderme ayrıcalığını ve nezaketini gösteren Hakan hoca, mükemmel duygu ve renkleriyle bu işte ne kadar usta olduğunu da gösterdi yine.

Bu defa sadece 6 Atatürk portresi çizecek olan hoca, bunları 6’lı yaprak halinde takvim olarak bastıracak.

Hastanedeki görevinden arta kalan zamanlarda, genelde geceleri evde çizim çalışmaları yapan Hakan hoca, kuru boya çalışmalarının dışında ömrü yettiğince daha sonra pastel boya ile portre çizimine başlamayı düşünüyor.

Editör

Son Güncelleme: 08.11.2023 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.