ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Erzurum 5. Uluslararası Gençlik Tiyatro Festivali için prova yapan Gençlik Merkezleri Tiyatro Topluluğu büyük şölene hazırlanıyor.

06 Mayıs 2013 Pazartesi 13:42
ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Erzurum’da 5. Geleneksel Uluslararası Gençlik Tiyatro Günleri için geri sayım başladı. 19-22 Mayıs 2013 tarihleri arasında Erzurum Devlet Tiyatroları Salonu’nda yapılacak olan Tiyatro Festivali’ne Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Tiyatro Gurubu da iddialı hazırlanıyor. Prof. Dr. Nurhan Karadağ’ın yazdığı ve yönetmenliğini Erzurum GHSİM Tiyatro Eğitmeni Sinan Kaya’nın yaptığı “Düğün evi oyun evi” adlı oyunun provaları tüm hızıyla sürüyor. Devlet Tiyatroları Salonu’nda yapılacak olan festival için hazırlanan Erzurum tiyatro ekibinde 35 oyuncu yer alıyor.5. Uluslararası Gençlik Tiyatro Festivaline bu yıl Azerbaycan, Gürcistan, İran ve Bulgaristan’dan katılacak olanr tiyatro ekiplerinin yanı sıra, Türkiye’den Erzurum, Mersin, İstanbul, Bulancak ve Trabzon’dan tiyatro ekiplerinin katılacağını belirten Sinan Kaya, şimdiden tüm Erzurumluları tiyatro festivaline davet etti.

ULUSLARARASI FESTİVAL

Erzurum Valiliği’nin öncülüğünde Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Gençlik Tiyatrosunun ve Erzurum Devlet Tiyatrosu’nun bu yıl beşincisini düzenleyeceği festival uluslararası olma özelliğini de elinde bulunduruyor. Yönetmen Sinan Kaya, Gençlik Merkezleri Uluslararası Tiyatro Festivali’ni en iyi şekilde yapacaklarına inandığını belirterek, tiyatro festivalinin 20-22Mayıs tarihlerinde Erzurum Devlet Tiyatroları Sahneleneceğini söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 06.05.2013 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.