Tarihi medresede ramazan coşkusu

​​​​​​​Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen “Ramazan ayında Müzakereler” adlı programlarla şehrin geçmişten bugüne kadar gelen geleneksel Ramazan Geceleri yaşatılıyor.

admin
admin
30 Mayıs 2017 Salı 03:06
Tarihi medresede ramazan coşkusu

Her akşam Tarihi Yakutiye Medresesi’nde gerçekleştirilen programların bu kez ki konuğu Ahmet Hamdi Akseki Cami İmam Hatibi Hafız Ali Tel ile Hafız Mehmet Bilir’di. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve kasidelerle Erzurumluları mest eden Hafız Tel ve Bilir, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Hafız Mehmet Bilir’in Kur’an tilavetiyle muhteşem bir manevi gece yaşayan davetliler Hafız Ali Tel’in yorumuyla da unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşadı. Tel, “Ramazan ayında Müzakereler” adlı programda ilahi okudu.

Vatandaşlar, “Tarihi Yakutiye Medresesi’nde, unutulan Ramazan Geceleri’ni Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği manevi içerikli programlarla yeniden yaşıyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.