Şimdi piyano saati

Şimdi piyano saati...

admin
admin
04 Mayıs 2023 Perşembe 10:47
Şimdi piyano saati

Vedat REFAYELİ

Çocuklarımızın farklı ilgi alanlarını keşfetmelerini, sanatla iç içe büyümesini istiyorsanız ŞEHİRDER güzel bir adres olarak duruyor.

Mustafa Uğurlu’nun başkanlığını yaptığı ŞEHİRDER, pandemi döneminde ara vermek zorunda kaldığı piyano kurslarına yeniden başladı.

Erzurum Güzel Sanatlar Lisesi müzik öğretmenlerinden Ersin Yamanlı nezaretinde başlatılan kursta özellikle 8 ila 12 yaşındaki çocuklara öncelikle piyano öğrenme teknikleri hakkında bilgi veriliyor.

Daha sonra kolay çalınabilen notalarla ezgilerin çalınması uygulanıyor. Teknik olarak eğitilen ve de meraklı çocukların özellikle 1 yıl gibi kısa sürede piyano çalabilmeleri hedefleniyor.

Öğrenilmesi kolay ama uzman olunması zor bir enstrüman olan piyano kurslarına ilginin fazla olması, hem eğitmen hem de yönetim tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Her kursiyer için 1’er saat uygulanan temel eğitim çalışmasına katılmak isteyenler ŞEHİRDER’e başvuruda bulunuyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Şimdi Piyano Saati
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yakutiyeli 2023-05-04 17:49:45

Bu dernekte kurslar ücretli mi acaba