Sen neymişsin Karani?

Sen neymişsin Karani?

admin
admin
11 Şubat 2022 Cuma 07:12
Sen neymişsin Karani?

Vedat REFAYELİ

Memuriyet hayatına son verdikten sonra yeminli mali müşavirliğine başlayan ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur’un yeni bir meziyetine tanıklık ettim.

Hafta sonuna kadar kaldığım Ankara’da ziyaretine gittiğim ESAV’da başkanı Veysel Aksungur, beni şaşırttı.

Başkan, birbirinden güzel türküleri seslendirmesiyle bu konuda ne kadar yetenekli ve meziyetli olduğunu ortaya koydu.

Bir dönem Erzurum’da da Kambiyo Bölge Müdürlüğü yapan kendisi gibi bürokrat olan Salih Taşkın müdürümün bağlamasına birbirinden güzel türküleri ile eşlik eden Veysel başkan, adeta ses sanatçılarına şapka çıkarttı.

Emrah’dan Karacaoğlu’na çok sayıda halk ozanının eserlerini de seslendiren Veysel başkan sayesinde ESAV’da Milli Eğitim eski Müdürlerimizden Fevzi Budak ile birlikte hoş saatler yaşadık.

Aksungur başkan, özellikle hafta sonları vakıf hizmet binasında gönüllerince çalıp söylediklerini belirtirken, adeta her türküsü ile yeteneğini konuşturdu, bizden kocaman alkışı kaptı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Sen Neymişsin Karani
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.