Saltuklu’dan söyleşi ve imza günü

Doğu Anadolu Kitap Fuarı açılıyor.

admin
admin
13 Mayıs 2022 Cuma 07:25
Saltuklu’dan söyleşi ve imza günü

Doğu Anadolu Kitap Fuarı bugün (13 Mayıs) Erzurum Uluslar arası Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde açılıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve MNG EXPO&CONGRESS işbirliğiyle açılan fuar, 22 mayısa kadar kitap dostlarını ağırlayacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un da açılışına katılacağı fuara ilginin yoğun olması bekleniyor.

Söyleşi ve imza günlerinin de düzenleneceği fuarda, Gazetemiz yazarı ve Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zübeyir Saltuklu da, bugün (Cuma) saat: 16:00’da önce söyleşi yapacak ardından kitaplarını imzalayacak.

Yazarımız Saltuklu’nun “Öğretmenliğin Mesleki Değerleri ve Etik”, “Sezgisizliğin Dramı”, “Kalemimin Ayak İzleri”, “Farabi'de Siyaset ve Demokrasi”, “İslam Dünyasında Klasik Felsefe”, “Vicdan”, “Cumhuriyet’in Nezafeti” ve “Tarih Felsefesine Giriş” kitapları bulunuyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.